Feestmateriaal huren?

Feestmateriaal huren kan je bij Bierhandel Corluy te Putte, Heist-op-den-Berg en Bonheiden

Bierhandel Corluy heeft alles in huis voor een geslaagd feest

Een feest te vieren? Dat is de perfecte gelegenheid om Bierhandel Corluy aan te spreken, natuurlijk om drank rijkelijk te laten vloeien, maar ook bij afname van uw drank in één keer uw feestmateriaal te huren ! Voor het feestgedruis begint op uw verjaardag, bedrijfsevent, straatfeest, barbecue: contacteer Bierhandel Corluy om bij uw bestelling van uw drank ook al uw feestmateriaal te huren in Putte, Heist-op-den-Berg, Bonheiden of omgeving.

drank en feestmateriaal - Bierhandel Corluy

CONTACTEER ONS

Uitgebreid arsenaal aan feestmateriaal

Voor elk klein of groter event bij particulieren of bedrijven hebben wij alles op voorraad om geen enkele gast ook maar iets tekort te laten komen: 1000 tafels en stoelen, een 40-tal koelkasten, een 10-tal tapinstallaties, een biertafel met banken, een hoge partytafel, spoelbak, toog, perculator, Perfect Draft, parasol en BBQ. Glazen zijn in bruikleen, afhankelijk van welke dranken u afneemt. Wij hebben ook een koelwagen in ons assortiment van feestmateriaal. 

Alles voorzien voor uw feest op locatie

De perfecte pinten tappen doet u in onze multi-inzetbare trailer, ideaal voor uw event op locatie, uitgerust met koeling. Bij afname van alle drank voor het feest, inclusief wijnen en bubbels hebben wij goed nieuws voor u: dan is de trailer gratis voor verenigingen. Voor particulieren is hij te huur voor 150 EUR/event! Bekijk zeker even onze algemene voorwaarden..

logo biervat corluy

Een feest zonder feestmateriaal van Bierhandel Corluy is als een drankenhandel zonder bier. Wij zorgen ervoor dat uw feest of event niet stuk kan. Vraag gerust naar al onze prijzen voor het huren van uw feestmateriaal!