top of page
  • Foto van schrijverCorluy

Alles wat u moet weten over goede herfstdranken

Welke cocktails maken we van Kiss My Nuts?

De herfst is in aantocht en dat betekent dat het tijd is om te genieten van knusse, hartverwarmende dranken om ons op te warmen en in de stemming te brengen voor het koude seizoen. Traditioneel zijn warme chocolademelk met een extraatje en glühwein populaire keuzes voor herfstdranken, maar dit jaar is er een nieuwe ster aan het herfstige drankenfirmament: Kiss My Nuts. Wat is Kiss My Nuts en welke heerlijke cocktails maakt u hiermee? Laten we eens kijken.




Wat is Kiss My Nuts?

Kiss My Nuts is een verrukkelijke herfstdrank gemaakt van jonge groene walnoten, kaneel en kruidnagel. Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor een unieke smaak die perfect past bij het knusse gevoel van de herfst. Het is zowel zoet als kruidig, waardoor het een veelzijdig ingrediënt is voor allerlei creatieve cocktails.

Een van de meest geliefde Kiss My Nuts-cocktails is de Autumn Spice Martini. Deze cocktail combineert Kiss My Nuts met vanillewodka, kaneelsiroop en een vleugje verse citroensap. Het resultaat is een verfrissende, maar warme cocktail met een pittige afdronk.

Een andere heerlijke optie is de Nutty Apple Cider. Hierbij wordt Kiss My Nuts gemengd met vers appelsap, een scheutje kaneelsiroop en een snufje nootmuskaat. Het resultaat is een verfrissende drank met de zoetheid van appels en de nootachtige tonen van Kiss My Nuts.

Voor degenen die liever een warme herfstdrank willen, is de Spiced Hot Toddy een uitstekende keuze. Mix Kiss My Nuts met hete appelcider, voeg een kaneelstokje en een schijfje citroen toe voor extra smaak.


Power of Kissed by Fire


Als je van iets meer robuust houdt, probeer dan de Kissed by Fire. Dit is een mix van Kiss My Nuts, bourbon en een vleugje kruidnagellikeur. Het resultaat is een pittige cocktail met een robuuste smaak die perfect past bij het herfstseizoen.

Of je nu van warme of koude dranken houdt, Kiss My Nuts biedt eindeloze mogelijkheden om je smaakpapillen te verwennen tijdens de herfst. Proost op een gezellige herfst!

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page