top of page
  • Foto van schrijverCorluy

Op zoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen?

Bijgewerkt op: 7 nov. 2022

Gepersonaliseerde geschenkmanden


Verras je geliefden dit jaar met een heuse mand vol lekkers. Kies voor een assortiment aan streekbieren of opteer voor een aantal flessen fijne wijn. Ook sterke dranken zijn een optie voor de liefhebbers, aangevuld met kleine hapjes of Italiaanse lekkernijen. Elke geschenkmand is feestelijk verpakt, zodat je zelf niet meer aan toeters en bellen moet denken. Drankenhandel Corluy zorgt voor een stijlvolle en goedgevulde mand voor elke gelegenheid. Nog persoonlijker gaan? Je kan bij Corluy ook zelf een mand samenstellen!Een lekker hapje hoort er ook bij

Een biermand of wijnmand, dat heeft iedereen wel al eens gezien. Maar wat is een degustatie zonder iets om op te knabbelen? Corluy zorgt ervoor dat elke mand wordt aangevuld met nootjes, chips en andere kleine versnaperingen om de beleving compleet te maken. Kies ervoor om jouw feestmand op te waarderen met een assortiment aan Italiaanse hapjes, zoals grissini – “soepstengels” – met pesto, olijven en zongedroogde tomaten.


Ideaal voor de feestdagen

Gezellig samen borrelen terwijl de dagen steeds korter worden en het weer steeds kouder, als dat de feestdagen niet samenvat! Ontlast jezelf en je naasten dit jaar van de grote voorbereidingen en de stress die daarbij komt kijken: schenk een feestmand van Corluy. Zo heb je meteen de nodige drankjes en hapjes op tafel zonder veel te moeten winkelen. Wees verzekerd van een positieve verrassing voor iedereen die meetafelt.


Stel jouw eigen mand samen

Wil je helemaal zelf kiezen wat jouw mand inhoudt? Geen probleem. Bij Corluy mag je zelf een gepersonaliseerde geschenkenmand samenstellen, volledig naar eigen smaak. Het team van Corluy staat je graag bij met advies en mogelijke opties en aanvullingen, zodat je telkens naar huis gaat met een stijlvolle mand die gevarieerd gevuld is.Laat je tijdig inspireren en adviseren voor de feesdagen! Contacteer ons vandaag nog om jouw ideeën en de mogelijke opties te bespreken.

24 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page