top of page
  • Foto van schrijverCorluy

Tournée Minérale, ook bij Corluy Bierhandel klinken we daarop!

Ontdek heerlijke alcoholvrije alternatieven voor februari

Februari is niet alleen de maand waarin Valentijn gevierd wordt, het is ook de maand waarin heel wat mensen ervoor kiezen om deel te nemen aan Tournée Minérale: een initiatief dat mensen aanmoedigt om een maand lang geen alcohol te drinken. Corluy Bierhandel helpt je graag om deze uitdaging moeiteloos en nuchter te doorstaan.


Folder tournée minerale Prik&Tik

Alcoholvrij genieten: niet ontnuchterend!


Het doel van Tournée Minérale is om ons bewust te worden van onze drinkgewoonten en ons aan te moedigen even een pauze te nemen van alcoholische dranken. Maar dat betekent niet dat je het bij water moet houden. Je kan er ook een creatieve twist aan geven, met verrassende smaken en lekkere drankcombinaties. Bij Corluy Bierhandel hebben we een ruime selectie aan alcoholvrije bieren, wijnen, bubbels en spirits om 100% van te genieten. In deze blogpost delen we enkele alcoholvrije alternatieven die je moet geproefd hebben tijdens jouw Tournée Minérale uitdaging. Santé!

 

Vintense Ice 0%


De Vintense Mocktail Americano Spritz, Vintense Mocktail Bellini alcoholvrij en Vintense Mocktail Hugo alcoholvrij zijn geweldige alternatieven voor traditionele cocktails. De Americano Spritz biedt een levendige mix van bittere sinaasappel en kruiden, terwijl de Bellini alcoholvrij een fruitige perzik- en peercombinatie bevat. De Hugo alcoholvrij combineert vlierbloesem, munt en citroen voor een verkwikkende smaak. Deze mocktails bieden een smaakvol en verfrissend drankje zonder alcohol, perfect voor iedereen die op zoek is naar een smakelijke en verantwoorde optie om te genieten.

 

Chouffe alcoholvrij


Chouffe alcoholvrij is een heerlijk Belgisch bier zonder alcohol met dezelfde smaak en kwaliteit als de alcoholhoudende variant. Chouffe alcoholvrij biedt een verfrissende optie voor bierliefhebbers die geen alcohol willen consumeren. Gebrouwen door Brasserie d'Achouffe, behoudt het de kenmerkende fruitige en kruidige smaken van Chouffe. Het wordt met zorg gedestilleerd om de alcohol te verwijderen, zodat zelfs niet-drinkers kunnen genieten van de unieke smaak van Chouffe.


Desperados virgin


Desperados Virgin is een alcoholvrij alternatief voor het bekende Desperados bier. Het behoudt de kenmerkende smaak met tequila-aroma's en citrusinfusies, maar zonder alcohol. Het biedt een perfecte balans tussen zoet en zuur, met een vleugje verfrissende bitterheid.


Cornet Oaked 0.3% (alcoholarm)


Cornet Oaked 0.3% is een heerlijk alcoholarm bier dat de kenmerkende smaken en aroma's van het traditionele Cornet Oaked-bier behoudt, maar met een lager alcoholpercentage. Cornet Oaked 0.3% is een gedurfde keuze voor liefhebbers van speciaalbier, met een aangename balans tussen bitterheid, moutigheid en de subtiele houtachtige tonen, verkregen door het amberkleurige bier te rijpen op eikenhouten vaten.

 

Alcoholvrije gins


Op zoek naar een alcoholvrij alternatief voor de klassieke gin? Dan kunnen we Gin Gordon 00, Tanqueray 00, Copperhead 00, Buss 00, Nona June warm aanbevelen. Stuk voor stuk opvallende alcoholvrije gins die de smaken en aroma’s van de klassieke gin behouden en scoren met verfrissende citrustoetsen en verrassende botanicals, zoals jeneverbes, koriander, basilicum en sinaasappelschil. That’s the spirit!

 

Tournée Minérale promo’s!


Heb je de folder al bekeken? Zeker doen, want ook tijdens Tournée Minérale vallen er heel wat promo’s te rapen. Veel korting, weinig of geen alcohol!


Kom langs in onze winkel om je favoriete alcoholvrije dranken uit te kiezen!

14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page