top of page
  • Foto van schrijverCorluy

Waar moet u aan denken als u zelf een feest wilt organiseren?Zelf een evenement organiseren

Binnenkort een feest gepland en wilt u het hele evenement zelf organiseren? Dat kan zeker, maar zorg dat u niets uit het oog verliest.


Kies een datum en locatie

Voor het organiseren van uw eigen feest moet u beginnen met het kiezen van een geschikte datum en locatie. In beide gevallen is het belangrijk om het toegankelijk genoeg te maken voor al uw genodigden. Opteer dus voor een dag in het weekend en een locatie waar iedereen makkelijk geraakt.


Nodig uw gasten uit

Zodra u datum en locatie heeft gekozen, stuurt u uitnodigingen naar vrienden en familie. Op deze manier voorkomt u dat ze al andere plannen hebben op die datum. Dit kan makkelijk via e-mail, een berichtje of door een uitnodiging te versturen met de post.


Huur feestmaterialen

Voor het organiseren van een feest hebt u heel wat materiaal nodig. Denk maar aan een koelkast, tafels en stoelen. Corluy Bierhandel helpt u hier graag mee. Om te voorkomen dat alles is verhuurd, neemt u best zo snel mogelijk contact op. Zorg ook voor een kleine bestelwagen om alle materialen op te komen halen voor uw feest. Voor zakelijke feesten kunnen de spullen eventueel geleverd worden op locatie.


Bestel genoeg dranken


Geen feest zonder drank. Plezier dus uw gasten met een ruim aanbod verschillende dranken. Zorg er wel voor dat u deze op tijd bestelt bij Corluy Bierhandel. Voor gewone dranken kan dat nog tot een week voor aanvang van uw feest. Soms is het moeilijk om een inschatting te maken hoeveel drank u precies nodig hebt voor uw feest. Geef het aantal gasten door aan Corluy Bierhandel en dan maken zij de inschatting voor u. Mocht u voor uw evenement niet genoeg glazen in huis hebben, dan kunnen we die gerust ook in bruikleen geven.


Verder hebben we bij Corluy Bierhandel ook ijsblokjes voor de verkoeling van dranken, borrelnootjes, chips en meer. Bel ons voor meer info.

20 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page